MERHABA BEN TÜRKAN KOCAM İŞ İCABI IRAKTA UZUN ZAMANDIR SİKİŞMEDİM YANIYORUM ATEŞİMİ SÖNDÜRÜCEK BEYLER ARASIN!
NUMARAM: 0035 351 57 32

Camdan el işaretleri ile beni evine davet etti

26 Temmuz 2015

havalar sıcak olduğu için kendimi evin balkonuna yolds.com attım o sıra karşı evin balkonunu yıkayan kızı gördüm taş gibiydi ben onu keserken beni fark etti içeri girdi üstünü değiştirdi tekrar çıktı bakışmaya başladık bana telefon işareti yaptı bende de numarası olmadığı için yok dedim bana numarasını verdi direk aradım gel dedi evde kimse yok bizde takılalım anlaşılan ateşi başına vurmuş canıda yarak istiyor bu fırsat kaçarmı hiç direk evinin yolunu tuttum

Bana telefon işareti yaptı. Bende onların telefonunu bilmediğimi işaret ettim. Bana el işaretleriyle telefonunu verdi.Hemen içeri geçip aradım. Telefonda onu beğendiğimi söyledim.Oda beni beğendiğini belirtti.Annesinin olmadığını ve onun evine gelmemi istediğini söyledi onu kırmadan evine gittim.

Evine gidince kapıda beni karşıladı.İçeri girdim.Girer girmez hemen dudaklarıma yapıştı en az 3 dakika durmadan öpüştük. Sonra beni arzuladığını ve kendisi ile ilişkiye girmemi istediğini söyledi.Hemen soyundu.Onun odasına geçtik yatak hazırdı. Bende soyundum. Yatakta onu yatırdım ve ayaklarından başlayarak yalamaya başladım.Amını dilimle karıştırdıkça deliriyor ve bana… ?Hadi sok hadi? diyordu. Göğüslerinin uçlarını ısırarak yalıyordum artık iyice azmıştı.

Amını açmak istedim fakat bakire olduğu için az açılıyor yarrağım içine girmiyordu.Kendi elleriyle ve ayaklarını açarak amını bir miktar açmıştı.Hemen yarrağımı sıcacık amına soktum.Çığlık attı ve acıdığını söyledi. Yarrağımı yavaş yavaş ilerletiyordum.Birden amının dibine kadar soktum.O anda müthiş bir çığlık attı.Yarrağım hep kan olmuştu. Evet bakireliği bozulmuştu. Artık iyice azmıştı. Amını bir müddet siktikten sonra ağzına yarrağımı verdim.