MERHABA BEN TÜRKAN KOCAM İŞ İCABI IRAKTA UZUN ZAMANDIR SİKİŞMEDİM YANIYORUM ATEŞİMİ SÖNDÜRÜCEK BEYLER ARASIN!
NUMARAM: 0035 351 57 32

Eniştemin Yeğenini Marketimizde Siktim

21 Eylül 2017

Eniştemin yeğeni dükkânıma gelip bana yardım ediyordu. Veben ona kıyamazken eniştem bırak çalışsın biraz eve ekmek getirsin diye kızıazarlayıp duruyordu. Kızda kendini bana yakın gördüğü için sürekli onunla herakşam kimse yokken dertleşiyor hatta bir ara efkârından 50’lik rakı almışyanıma geliyordu. Ben de anlat derdin ne diye sorduğumda beni her şeydenkısıtlayan bir babam var bıktım artık biri olsa da hayatımda kaçsam ona diyeçılgın şeyler düşünüyordu. Ve istediğim erkekle hiçbir şey yaşayamıyorum,rahatça gezemiyorum diye bana ağlıyordu. Bir ara bana ben senden küçükken çokhoşlanmıştım ve bize geldiğinde ve sürekli odamda annemle oturduğunuzdapenisinin büyüklüğüne gözüm ilişiyor deyip aramızda gülmüştük. Ama niyetinibilemezdim belki de gerçekten istediği erkek bendim ama bunu bana biraz zamangeçtikten sonra ifade edecekti hissediyordum. Neyse demeye kalmadı benimleolsana gizli gizli dükkanın arkasında dedi. Ben de seni baban almaya gelmedengeç soyun ben de o sırada penisimi kaldırmak için okşayayım dediğimdeçırılçıplak mutfak bölümünde bekliyordu beni.

 

Yaşı henüz 20 olduğundan dolayı minyon tipli sıcakkanlıbir kızdı. Göğüsleri küçücük ele avuca gelmeyen bir yapısı vardı. Ben dedayanamayıp ağzına kalın damarlı penisimi verince kıllarımı çekiyor ve yalıyorbeni delirtiyordu. Bir ara benden zevk suyu geldi ve boşalacak gibi olurkendirek elimle kalçalarını tuttuğum gibi arkadan ona girmeye çalışıyordum amadayanamamıştım amına da birkaç kez sokup sokup çıkarmıştım. Havada sıcakolduğundan dolayı henüz içine tam anlamıyla giremiyordum terliyordum ve süreklihavasız kaldığımdan dolayı mutfakta ara vererek onu sikmeye çalışıyordum.Birden aklına nerden geldiyse kapıyı açarak sik bir şey olmaz babamın gelmesinedaha yarımsaat varken görmez kimse diyordu.

Ben de hayatımda ilk defa yeğenim için böyle bircesaret almıştım. Ama iyi ki almışım diyorum üstüne siktiğimden beri tam 2 kezboşalmıştım ve zevkten inlete inlete kızlığını almaya çalışmıştım amaalamamıştım. Olsun ben en azından elimden geleni yapmıştım ve içine sertçegirmeye çalışırken alırım diye düşünmüştüm. Bir ara ellerimi ağzına sokupdudaklarıyla oynamıştım ve bundan oldukça keyif almıştı kaltak. Bir de banautanmaz gibi bana para ver o kadar siktin hakkımı alırım demez mi? Hem küstahhem de babasının dediği kadar varmış korumakta çok fena bir kız olduğunuyaşadığımız cinsel ilişkide anladım. Ama her şeye rağmen gerçek yüzünügörmüştüm kahpenin bu da benim başımdan geçen ilginç bir hikâye idi arkadaşlar.