MERHABA BEN TÜRKAN KOCAM İŞ İCABI IRAKTA UZUN ZAMANDIR SİKİŞMEDİM YANIYORUM ATEŞİMİ SÖNDÜRÜCEK BEYLER ARASIN!
NUMARAM: 0035 351 57 32

Üniversitedeki Kızlarla Grup Yaptık

24 Eylül 2017

Üniversitedeki kızlarla bir gün sınıfta toplanıp dersçalışırken benim evime gelip birde benim evimde sabahlayıp sabaha kadar vizeyeçalışmak istediler. Ben de bu tekliflerini kırmadım ve onların hayallerinigerçekleştirdim. Bir gün elinde 4 5 bira alıp yanıma geldiler. Ellerinde ne birnot var ne bir defter… Ben şaşırmış şekilde ne olduğunu sordum bırak artık şuvizelere çalışmayı seninle cinsel ilişkiye girmeye geldik demezler mi şokolmuştum doğrusu. Birden 4’ü birden üstüme atladı ve beni soymaya başlamışlardı.Biri çoraplarımı çıkarıyor biri iç çamaşırlarımı, biri kazağımı neye uğradığımışaşırdım. O kadar güzel bir şekilde beni istiyorlardı ki biri ayak fetişifantezisi benle yaşamak istedi, diğeri onu sikmemi amından, diğerine cimciffantezi yapmamı ve bir diğer ise götüne elimi sokmamı istedi ben hepsini tektek onlara uyguladıktan sonra benim üstüme teker teker gelip kendilerini birgüzel siktirdikten hemen sonra inleye inleye ağlatana kadar bir gece boyuncasiktim onları.

Biri göğsümdeki kılları yalayıp diğeri ayak parmaklarımıyalayıp amına ayak parmaklarımı soktuğunda acayip tahrik oluyordum. Her biriningöğsünü teker teker ağzıma aldığımda çığlık atar gibi odamı inletiyorlar. Veyarı terlemiş şekilde amlarını bana siktiriyorlardı. Hepsi o kadar tüysüzdü kiokulda giydiklerinden hiç böyle altında yatan güzel fiziklerinin olduğunudüşünmemiştim beni hepsi her saniye geçtikçe şaşırtıyordu doğrusu. Artık sekskölelerimdi hepsi benim için. Onlara itaat ettiriyordum ve bütün isteklerimiyaptırıyordum birine gel diyordum diğerine git diyordum. Hatta bazen oralyaptırıp ağzına boşaldığım 2 kişi diğer 2 kişinin ise amına boşalıyordum nasılolsa bozuktu çıtırların amı. Hepsinin bakireliğini almak isterdim ama çoktanbozdurmuşlardı. Hiç unutmayacağım grup ilişkimdi. Kızlar artık öyle azgın kierkekler onlarla baş edemiyor doğrusu ve erkeklerinin köle gibi kullanmalarınıçok seviyorlar.

İtaat ederken onlara bağırıp çağırırken aşırı hoşlarınagidiyor ve bundan tahrik olduklarını bana belirtmişlerdi. Ben heyecanlıydım amabu grup ilişkiye girdikten sonra aklımda ne sınavlar kaldı ne ders notları…Hiçbiri artık umurumda değildi kadınlarım vardı evimde resmen harem kurmuştumsanki. Arada kaçamak yapıp yanıma gelmelerini istiyorum ama çoğu ailesiyleyaşadığı için izin alıp gelemiyorlardı. Ben de öğrenci evinde kaldığımdandolayı her gün bam bam geçiriyordum. Hayatımda hiç bu kadar tahrik olduğumuhatırlamıyorum. 4 kadına aynı anda boşalmanın zevki çok başkaymış doğrusu. Benonların ağzına her verdiğimde onların ağzına da çok boşaldığım anlar oldu tektaraflı hiçbir şey yaşamadık ve kendi elleriyle kendilerini de boşalttılar.Karşılıklı zevk almak ikimiz için en önemli şey doğrusu. Hayatımda unutmadığımbir cinsel ilişki maceram oldu. Ve üniversiteli kızlarla cinsel ilişkiye girmekharikaymış doğrusu, hepimiz genç olunca tabii ki de tahrik olmamız çabucak oldune de olsa kanımız hızlı akıyor.