MERHABA BEN TÜRKAN KOCAM İŞ İCABI IRAKTA UZUN ZAMANDIR SİKİŞMEDİM YANIYORUM ATEŞİMİ SÖNDÜRÜCEK BEYLER ARASIN!
NUMARAM: 0035 351 57 32

Size Public Seks Tecrübemi Anlatmak İstiyorum

29 Eylül 2017

Geçen Aralık ayı idi. Ve işten çıkmış tam trene binerkenüstüne incecik göbeği açık bir kazak giymiş daracık pantolon giymiş kadınlakarşı karşıya idik. İkimizde her taraf çok kalabalık diye ayakta gitmek zorundakaldık. Kalabalık gitgide her durakta artıyordu ve bir ara yanıma doğruyaklaşıp kalçalarını penisime doğru sürttü öyle güzel sürtüyordu ki kimse farketmemişti bile o hareketini. O an yaptığı hareketlerinden anlamıştım beniistiyor bu kahpe diye. Neyse ben ona elimle tuvalete gizli git geliyorumdediğimde koşa koşa gitmişti. Tuvalete gizli gizli kimse gitmeden ben de kaçargibi gitmiştim ve içeriye tam girdiğimde kapıyı bana kadınım gibi açmıştı. Sutyenve külotla kalmıştı nasıl güzeldi göğüsleri minyon tipli bir kızdı o yüzden eleavuca çok rahatlıkla geliyordu her dokunduğumda içim titriyordu. Bir ara duvarayaslayarak sertçe içine girdim. Bazen öyle bir inliyordu ki trendeki insanlarduyacak diye ödüm kopuyordu. Özellikle güzel fiziği ile bana doğru gelip dudaklarımayapıştıkça adeta beni çıldırtıyor ve kaç kere yüzüne eline boşaldım veyalattım. İstekli bir kaltağı neden sikmeyeyim ki hem de acıta acıta canınısiktim.

Hafızalarıma çok derin kazınmıştı bu kahpe hep istasyondadenk gelir miyiz diye düşünüyorum. O gün birde fermuarımı kapatırken ağzıylakapatmaya çalışmasını hiç unutamayacağım çok güzel kapatmıştı ve beni dışarıyayollamıştı daha sonra kendi çıkmıştı dışarıya. Nasıl güzeldi o bana hareketleriah ah. Bir gün yine avm için yolda yürüyordum ne göreyim trende siktiğim kızkarşımda inanamamıştım tutmuştum kolundan sonra zorla AVM tuvaletine gidip yineo günkü gibi onu sert sikmiştim. Kış ayımın en güzel gününü bana yaşatan bukadın şimdide bir yaz gecesi karşıma çıkmıştı.

Alışveriş merkezinde kadınlar tuvaletine girmemde ayrıbir cesaret işiydi doğrusu. Kimseyi sallamadan attığım gibi tuvalette gece 11’ekadar sikip sikip onu inletiyordum. Nasıl güzeldi ah ah unutamıyorum onusikerken bana bakışlarını. İçine her girdiğimde bu sefer anlamıştım ki çok kişiüstünden geçmiş. Çünkü sikim çok rahat içine giriyordu ve hiç zorlamadan hopdiye içinde buluyordum kendimi. Off her an her saniye yaşadığım onunla odakikaları hiç unutamıyorum.  Güzellikabidesi kadındı be. Tadan bir daha tatmak isterdi onu o derece güzel ve minyontipliydi. Onu 2. Kez görmek beni çok şaşırtmıştı ve çok sevinmiştim gördüğüme okadar mutluydum ki her gün sayıklamaya başlamıştım onu ve ne yazık kiheyecandan telefon numarasını nasıl almam diye günlerdir kendime kızmıştım.Anılarımın en güzel yerinde kaldı o kahpe. Her yatağa geçtiğimde onu hayal ederekboşalıyor oldum hiçbir kızla istediğim gibi cinsel ilişkiye giremiyorum. Aşıkoldum onun bedenine, hareketlerine kısacası her şeyine…