MERHABA BEN TÜRKAN KOCAM İŞ İCABI IRAKTA UZUN ZAMANDIR SİKİŞMEDİM YANIYORUM ATEŞİMİ SÖNDÜRÜCEK BEYLER ARASIN!
NUMARAM: 0035 351 57 32

Sahibe Milf Sevgilim Beni Yatakta Köpek Gibi Kullanıyor

2 Ekim 2017

Bir kadının altında ona bağlı kalmak ve her istediğini,cinsel arzu ve dürtülerini gerçekleştirmek ve köpeklik etmek çıtır ve genç birerkek olarak hoşuma gidiyor. Kendimden büyük kadınlarla takılmamın yeganesebebi de bu… Benim yaşımdaki kızlar benim peşimde, aklım ise 30-40 yaşındakikadınlarda. 21 yaşında sarışın, mavi gözlü ve tam Avrupalılara benzeyen seksibir erkek olarak her yaştan kadının ilgi odağı olduğumu söyleyeyim. Bunlardanbirisi de iki aydır beraber olduğum evli Avukat sevgilim Nagihan… Kendisi ilesosyal medya hesabım üzerinden tanıştık. Evli olmasına karşın benimle sabahlarakadar yazıştığını bilirim. Bir süre sonra yalnız yaşadığım eve gidip gelmeyebaşladı ve benimle birkaç defa yattı. Sahibe yönelimlere sahip olduğunu bunukocası ile yaşayamadığını söyledi, ben de kendisine köle olabileceğimisöyledim. Böyle seks arkadaşlığı ya da bilinen tabiri ile fuckbuddy olaraktakılıyoruz.

Geçen gün yaptığımız seks ise bunca zaman yaptıklarımızarasındaki en seksi anlardı. Nagihan şarap içmişti ve biraz çakır idi.Kollarımı bağladı ve beni yatağa sabitledikten sonra face sitting yaparakyüzüme oturdu ve göt deliğini emmemi istedi. Götüne bildiğin paspas atıyordumve hoşuna gidiyordu. Dilini götümün en derinine sok aşkım diyordu. Sonra kalkıpağzıma işedi ve ayaklarını yalamamı emretti. Bunların hepsini hoşuma giderekyapıyor ve Nagihan’ın her şeyini seviyordum.

Çıtır ve beyaz götüme hasta olduğunu biliyorum. Bundandolayı sürekli yalar ama bu seferki başkaydı. Elleri ile açtığı götüme dilinisoktu ama bu sefer köle olarak parmağını da sokacağını ve bundan zevk alacağımısöyledi. Bir parmağı ortaya kadar sokunca canım yansa da bir süre sonra sikiminkalktığını hissettim. Hayatımda böyle bir sevişme yaşamıyordum. O gün kendinibana siktirmedi belki ama göt deliğimi parmaklaya parmaklaya taş gibi ettiğisikimi ve taşaklarımı emerek beni sular seller gibi boşalttı. Bir posta dafootjob ayak mastürbasyon yaptı ve menilerimi yemek istediğini söyledi. Sahibesevgilime köle olmayı ve onunla her türlü paylaşıma girmeyi seviyorum. Doğrusubu seks hikayesini yazarken bile taş gibi olan sikimi birazdan ona tekrarhediye edeceğim, ayrıntıları yazarım.