MERHABA BEN TÜRKAN KOCAM İŞ İCABI IRAKTA UZUN ZAMANDIR SİKİŞMEDİM YANIYORUM ATEŞİMİ SÖNDÜRÜCEK BEYLER ARASIN!
NUMARAM: 0035 351 57 32

Öz Abimin Sikinin Tadını Unutamıyorum

2 Kasım 2017

Herkesin hayatında unutamadığıanlar vardır. Benim de unutamadığım anlardan en önemlisi seksdeneyimim oldu. Sıradan insanlar ile değil de bunu abim ile yaşamışolmam adeta hiç unutmamam üzerinde oldukça etkili oldu. Onunyarrağını ilk boğazlarımda sonra analdan sınırsız bir şekildehissetmiş olmam her kim ile ilişkiye girer isem gireyim artık aynıhazzı alamama neden oldu. Onun ile yaşanılanları sizlere baştananlatmak isterim.

Annem ile babam yirmi beşinci yıldönümleri için tatile gittiler. Bir kış günü abim ile evdeyalnızdık. Hava soğuktu ve birden kaloriferler gitti. O kadarüşüyordum ki gidip ağabeyime sarılıp uyumak istedim. Gittiğimzaman odanın kapısından bir baktım açmış film izliyor ve onunile rahatlamaya çalışıyor. Siki de adeta tavan yapmış kadar irihale gelmişti. Onu görünce ben de çok tahrik oldum. Benigörmesini istemedim ama bir an gördü. Onu öyle görünce ikimizde ne yapacağımızı bilemedik ve ben o kadar gözüm döndü gibihissettim ki öyle o halde görmeme rağmen odaya yanına gidiyordum.En ufak konuşmadan bir anda soyunmaya başladım. Memelerim çoktahrik olduğum için iyice dik ve iri hale gelmişti.

Soyunduktan sonra dizleri önüneoturdum ve iri olan siki bir anda ağzıma aldım ve konuşma fırsatıvermeden onu ilk defa görüyor gibi yalamaya başladım. İlk neyapacağını bilemese bile öyle bir boğazıma kadar itiyordu kibir an boğulacak gibi hissetmeye başladım. Boğazımda enderinlere kadar itiyor daha da sokmak istiyordu. Yalamak çok hoşumagitse bile bu kadarı ile yetinmek beni asla mutlu etmeyecekti. Bende daha fazla dayanamadım ve bıraktım. Abim oturur oturmaz onunsikinin üzerine oturdum. Analdan aldığım için daracık bir delikvardı. Erkekler dar deliklerden her zaman daha çok hoşlanır. Buyüzden ben de sınırsız olarak zıplamaya başladım. O kadar çokkez boşalmaya başladım ki abim boşalıyor ben biraz dahayalayarak onun sikini tekrar havaya kaldırıyorum. Bu yapışlaronun da hoşuna gitmeye başladı. Annemler gelene kadar üç günboyunca evin içinde hiç giyinmeden sürekli sikişmeye devam ettik.