MERHABA BEN TÜRKAN KOCAM İŞ İCABI IRAKTA UZUN ZAMANDIR SİKİŞMEDİM YANIYORUM ATEŞİMİ SÖNDÜRÜCEK BEYLER ARASIN!
NUMARAM: 0035 351 57 32

Azdıgımı anlayan komşum bana yardım etti

5 Nisan 2018

Ben Nermin. 20 yaşında, 1.72 boyunda, 50 kiloda, esmer güzeli bir kızım. Üniversite amacıyla geldiğim İstanbul’da yurtta kalmak istemediğim amacıyla ailem daire tutmuştu. Güzelliğim husussu ile ilgili hervakit kendime
güvenirdim. Üniversitenin ilk senesinde Emre adında bir çocukla çıkmaya başlamıştık. Onunla tanışma partilerinden birisinde tanışmış ve sıksık beraber vakit geçirirken kendimizi sevgili olmuş durumda bulmuştuk.

Evde tek kaldığım amacıyla Emre bazı durumlarda bende kalıyor ve beraber uyuyorduk. Beraber uyumanın getirdiği sonuçlar, sabahları elini ya mememde ya da amımda bularak uyanmam oluyordu. Önce hiçbirşey olmamış gibi davrandım, uyku durumu diye ses etmedim, ama gelişen günlerde, Emre’nin eli amımı okşamaya, külotumdan içeriye girmeye başladı. Ben pijamayla uyumayı sevmediğim amacıyla külotla yatardım yalnızca ve ona tek engel olan ince külodumdu ve bu da onu durdurmuyordu. Elleri daha cüretkar bir hal alınca, ağzımdan çıkan iniltiye engel olamadım. Bir anda beni sırtüstü yatırıp üzerime çıktı ve deli gibi öpmeye başladı. Ona aynı şekilde karşılık verdiğimde, Emre aldığı cesaretle, askılı tişörtümü sıyırıp memelerimi emmeye, ısırmaya başladı. Bir eli de amımı kurcalamaya devam ediyor idi. Bakire bulunduğum amacıyla tereddütte kalıyordum tekrar de. Bekaretimi bozmasından korkuyordum. Bunu ona söylediğimde bekaretimi bozmayacağına söz verdi. Rahatlamıştım.

Daha evvelce Emre’yle hep öpüşür, sıksık birbirimizi ellerdik, ama hiç çırılçıplak kalıpta yapmamıştık. Beni çırıl çıplak soydu (ki bunun amacıyla tişörtümü ve külotumu çıkarması yeterli olmuştu) ve dudakları yavaş yavaş aşağıya doğru ilerleyip adresine ulaştı. Amıma yumulduğunda yaşadığım beğenii henüz yazarken bile hissediyorum. Amımı öyle bir yalıyordu ki, iniltilerime engel olamıyordum. “Bal gibisin aşkım, yerim amcığını!” deyip daha çok emmeye
başlıyordu. Dili deliğimden içeriye kaydığında şaşkınlıkla çığlık attım. Resmen diliyle sikiyordu beni. O kadar heyecanlanmıştım ki, o an sikse beni umrumda olmazdı. Bekaret korkum uçup gitmişti. Ama bir kere demiştim bozma beni diye. İnatla beni çıldırtacak hareketler yapıyor, ama yarak diye yanan amıma sikini sokmuyordu.

Daha evvelce kimseyle sikişmemiştim, ama bu husus da cahil de değildim. Sürekli porno filmler seyreder, seks hikayeleri okurdum. Emre 69 yapmamızı istediğinde bu yüzden tedirgin olmadım. Nasılsa bekaretim sağlama
alınmıştı. O günden sonra hep aynı rutini tekrarlar olmuştuk, ama ben bundan sonra daha çoğunu istiyordum. Ama Emre ısrarla beklememiz gerektiğini, beni çabuk ettirmek istemediğini söylüyordu. Aradan geride bıraktığımız aylar beni daha da azgın birine dönüştürmüştü. Artık sikilmek istiyordum. Gözümü karartmıştım bir kere.

Emre ile ilişkimiz bu şekilde devam ederken, bu arada karşı komşum Levent Bey de iyice aklımı çelmeye başlamıştı. Adam 45’indeydi, ama gerektiğince dinç ve yakışıklıydı. Uzun boylu, küt saçlı, mavi gözlü, özetle bir bayanın onun
kollarına atlamaması amacıyla hiçbir sebep yoktu ve esasen sıksık yanısıra kadınlar olurdu. Sevgilimle harika vakit geçiriyorduk, ama ben hep fantazilerimde kendimden büyük birisi ile sikiştiğimi hayal ederdim ve Levent Bey’i düşünüyordum bundan sonra o hayallerde.

Emre sömestir tatilinde ailesinin yanına gidince ben tek kalmıştım. Bir ay daha gelmeyecekti ve bana yeterli gelmeyen o yüzeyel sevişmelerden bile mahrum kalmıştım. Bir gün tekrar tek başıma televizyon seyrederken elektrikler kesildi ve ben karanlıktan çok korkardım. Emre’yi aradım ve telefonda ağlayarak hususşmaya başladım. Korktuğumu ve onun burda olmamasına ettiğim lanetleri o kadar sesli söylüyordum ki, dışardan duyulacağını
hiç düşünmemiştim bile. Sinirle telefonu kapadığımda çok geçmeden kapıda bir ses duydum. Birisi kapıya vuruyordu. Elimdeki telefonun ışığıyla kapıya gidip açtım ve Levent Bey’i görünce hissettiğim rahatlama duygusuyla boynuna atladım. Ama ne atlama! Resmen vücudum gövdeine yapışmış, tek gövde olmuştuk. Geri çekildiğimde adamın şaşırdığı belli oluyordu, zira tepkisiz kalmıştı.

“Şey özür dilerim… Karanlıktan nefret ederim ve sizi de görünce çok sevindim!” dedim. O da, sesleri duyduğunu ve iyi olup olmadığımdan emin olmak amacıyla yaklaştığını söyledi. Yalnız kalmak istemediğimi söyleyip, içeri çağrı ettim. Beni kırmadı. Kanepeme oturduğunda derhal yanına oturdum ben de. Ne de olsa korktuğumu bahane edebilirdim. Havadan sudan hususştuktan sonra hususyu nasıl değiştireceğimi düşünürken, bir an bir şey alma bahanesiyle ayağa kalktım ve tökezliyormuş gibi yapıp kucağına düştüm. Ellerimi boynuna dolamıştım. Nefes alışlarının süratlendığını duyabiliyordum. O da beni istiyordu, belliydi. Çünkü ne vakit beni görse beğeniyle süzdüğünü farkederdim. Anlaşılan ilk aşaması atmakta tereddüt ediyor idi. İçimdeki ateşli Nermin uyanmıştı bir kere. Dudaklarına yapıştım. Beni geri itip, “Ne yapıyorsun sen?” diye sordu. Hemen ayağa kalkmıştı. Gideceğini
anladığım amacıyla panik yaptım. “Sen de beni istiyorsun biliyorum. Uzun vakittir beni siktiğini hayal ediyor idim. O evine getirdiğin orospulardan neyim eksik? Niye esirgiyorsun yarağını benden?” dedim ve ağlamaya başladım. Gözlerimiz karanlığa alıştığı amacıyla yüzünü seçebiliyordum. Odayı aydınlatan mum da işe yarıyordu. Bana bakışlarından anlaşılıyordu beni ne kadar sikmek istediği.

“Güzelim benim!” diyerek kolları arasına aldı beni ve sıkıca sarıldı. Nefesi boynumu okşuyordu. “O zibidiyi yanısıra gördüğüm her gün nasıl uykunun bana haram bulunduğunu bilmiyorsun sen! Ben seni sikmek isterken o sikiyordu. O tatlı amcığının hayaliyle ya 31 çekiyordum, ya da o karıları sikiyordum. Şimdi seni sikmemi istediğini söylediğinde sana olan duygularımı anlayıp, alay ettin sandım!” dedi. Halen sarılı bir şekildeydik ve sertleşen sikini hissedebiliyordum. O an o kadar mutlu olmuştum ki, geri çekilip yüzünü ellerimin arasına aldım, “ Sik beni Levent! Sike doyur! Sadece sen doyur aşkım. Emre’ye siktirmedim kendimi, bu am senin yarağını istiyor. Orospun yap beni. Amım yanıyor!” dediğimde, süratle öpmeye başladı. Artık aramızda sınır kalmamıştı. Öpüşleri o kadar ateşliydi ki, amım sırılsıklam olmuştu. Deneyimli bulunduğu çok belliydi ve beni feci ateşlemişti. Hızla bluzumu çıkarıp memelerime yumuldu. Sütyen takmayı sevmemem işime yaramıştı. Memelerimi emiyor, dilliyor, dişleri arasına alıp sıkıştırıp beni beğeniten uçuruyordu. Sonra beni kucağına aldı ve kanbir haylie yatırdı. Kendisi de süratle soyunup yanıma geldi. Üstünde boxer vardı yalnızca. Külodumu da çıkardığında bakire amım onun insafına kalmıştı. Hiç vakit kaybetmeden yalamaya, emmeye başladı. Ama ne yalama! Resmen yutuyordu amımı. İştahla emiyor, beni beğeniten uçuruyordu. Emre de amımı yalardı, ama şimdi aldığım beğenile kıyaslanamazdı onun yaptıkları. Başını ellerimle daha çok amıma bastırıyordum. O da bundan memnun, diliyle sikiyordu beni.

Ne kadar devam etti bilmiyorum, ama feci orgazm olmuştum ve o bana insaf etmiyor, devam ediyor idi. “Hadi sik bundan sonra beni!” diye yalvarmaya başlamıştım. “Hemen olmaz, iyice bir tatmam lazım seni. Hep bu anı bekledim. Artık o pezevengi umursamadan sikecektim seni esasen. Şimdi sen de istiyorken bunun iyice bir keyfini çıkarmam lazım!” dedi. O an çok şaşırmıştım, ben istemesemde sikecekti beni yani. Bunu duyunca daha da isteklendim, “Ben istemesemde sikecektin yani beni?” dedim soluk soluke. “Kaçarı yoktu. Bu yarak senin amına eninde sonucunda girecekti!” dedi. Bu sefer bir parağını amıma sokmuştu ve yalamaya öyle devam ediyor idi.

Sonra ayağa kalkıp boxerını da çıkardı. Gördüğüm şey karşısında korktum. Yarağı o kadar büyüktü ki, 20 santimden büyük olurdu da ufak olmazdı. O çok büyükte şey nasıl amıma girecekti benim. Korktuğumu idrak etmiş olacak ki, derhal yanıma gelip dudaklarımdan öpmeye başladı. Hemen ona karşılık verdim. Bacaklarımı beline doladığımda siki amıma sürtünüyordu. “Korkma aşkım. İlk seferde biraz acıyacak, ama sonra benim sikimden diğer bir şey düşünemeyeceksin. Sadece benim sikim dolduracak o güzel amcığını!” diyordu. Zaten acıyı göze almıştım, “Hadi sik bundan sonra beni!” dedim. Bacaklarımı açıp, sikinin kafasını sokmaya başladı. Biraz zor oluyordu, ama sesimi çıkarmadım.
Yavaş yavaş sokmaya başlarken ne olacağını sabırsızca bekliyordum. Birkaç girişimden sonra tamamını soktuğunda, acıyla çığlık attım. “Tamam aşkım geçecek birazdan. Tamamını da aldın. Bundan ardından beğenili geçecek. Bu am sikimin müptelası olacak. Hep sikilmek isteyecek. Seni yalnızca ben sikeceğim. Bu am bundan sonra benim!” dedi.

Gerçekten acı geçtiğinde, bu sefer de arzudan acı çekiyordum. Kalçamı kaldırıp oynatmaya başladım. İşareti alan Levent de içimde hareket etmeye başladı. Bacaklarımı beline doladım. Onu daha çok hissetmek istiyordum içimde. “Daha süratli sik beni aşkım, sikine doyur. Daha süratli, daha süratli! Bu am senin yarağın amacıyla çıldırıyor!” diye onu ateşliyordum. O da daha süratli git gel yapmaya başladı. “Ahh, ohh!” sesleri odada yankılanıyordu. Her git gelde sikini tamamiyle içime gömüyordu. Başta o koca sik nasıl amıma girecek diye düşünmüştüm ama alıştıktan sonra aldığım beğeni o kadar büyüktü ki, yaşadığım o kısa vakitn korku şimdi çok saçma geliyordu. Ben bu arada orgazm üzerine orgazm yaşıyordum. Sonunda o da boşalacağını söyleyip içimden çıkmaya çalışınca, bacaklarımla sımsıkı sardım onu. Tehlikeli dönemde değildim ve o görkemli sıcaklığının içime boşalmasını istiyordum. “İçime boşal aşkım. Sakın çıkma. Orası bundan sonra senin yerin!” dedim. Haykırarak içime boşalırken, sanki tazyikli su fışkırtıyorlardı içime. Boşalması çok uzun sürmüştü. Daha sonra üzerime yığıldı, ama ağırlığı çok hoşuma gidiyordu. Siki duruman amımla anahtar kilit pozisyonundaydı. Ona, “Harikaydın aşkım. Bundan sonra yalnızca beni sik. O yarağın tadına yalnızca ben bakacağım!” dedim.

Benimle beraber yan döndü. O sırada elektrikler de gelmişti. Ben bir an utanır gibi oldum, ama bana sıkıca sarıldı. Bir eli kalçamı okşuyordu. “Utanma aşkım. Hem tabi ki bundan sonra seni sikeceğim. Böyle taze am bulmuşum bırakırmıyım. Uzun vakit geçse de doymam ben bu tatlı amına. Ben seni daha çok sikeceğim. Bu amı yiyip bitireceğim!” dedi. Nazlanır gibi yaptım, “Öyle mi? Ama senin sikin de Emre’ninkine kıyasla gerektiğince heybetli. İyiki ona siktirmemişim kendimi. Senin sikin varken onu daha istemem esasen!” dedim. Bu söylediklerim onun sikinin tekrar canlanmasını sağladı. “Yine mi? Daha yeni siktin beni!” dedim şaşkınlıkla. Yan döndüğümüzde siki içimden çıkmıştı. Bir eliyle amımı okşamaya başladı. “Bu taze am varken benim sikim hiç inmez ki!” dedi ve beni kucağına alarak banyoya götürdü. Benim amım ve onun siki kan amacıyladeydi. Beni bir güzel yıkarken, elleriyle de vücudumu okşayarak ikinci sefer amacıyla hazır duruma getiriyordu beni. Yıkanma faslı bittiğinde süratle dudaklarına yapıştım. Çılgınca öpüşüyorduk, dillerimiz dans ediyor idi sanki. Bir bacağımı beline doladım ve omuzlarına tutunup sıçrayarak ikincisini de doladım. Şimdi tek iş sikinin amıma girmesiydi ve çok geçmeden de adresine giriş yaptı. Artık kendimde değildim, bamdiğer birine dönüşmüştüm. Çılgın gibi kucağında zıplıyor ve en derinlerime kadar sikini alıyordum. Beni kucağında çamaşır makinesinin üzerine oturttu ve sikmeye öyle devam etti. Arada da meme ucumu ağzına alıyor, dişleri arasında kıstırıp, çekiştiriyordu. Git gelleri daha da süratlenmıştı ve sonucunda aynı anda geldik.

Boynuna sarılıp, “Harikasın aşkım. Tükettin beni!” dedim. “Daha bu ne ki?” diye güldü. “Nasıl yani?” dedim. “Bu amın keyfini almışım, iki sefer bana yeter mi? Daha sabaha kadar sikecem seni. Başka yolu yok!” dedi. Şok oldum. Gerçekten yorulmuştum ve Levent’teki enerji beni şaşırtmıştı. Ama bir yandan da mutlu olmuştum. Gerçek bir kadın yapmıştı Levent beni ve dediği gibi sikinin müptelası olmuştum. Ama, “Önce biraz uyuyalım aşkım. Sonra tekrar sikersin beni. Azcık dinleneyim!” dedim. Beni kırmadı ve yatak odama gidip, sarmaş dolaş yattık.

Ne kadar uyudum bilmiyorum, ama amımda hissettiğim ıslaklıkla uyandım. Kafamı kaldırıp baktığımda Levent’in amımı yalamaya başladığını gördüm. Şaşkınlıkla, “Ne arsız şeysin sen!” diye güldüm. Yorgun olmama karşın vücudum hevesli ve hazırdı. “Bu amı bırakmak basit mı orospu? Sikim keyfini aldığından beri inmek bilmedi. Bu gece sabaha kadar uyku yok. Bu sik bu amdan çıkmayacak!” dedi. Kaba hususşmaları garip bir şekilde hoşuma gitmişti. Hemen havaya girdim. Onu kollarımın arasına çekerek, “Sik beni aşkım. Orospun yap. Parçalama amımı. Amım senindir bundan sonra. Terkedeceğim o Emre’yi de. Senin sikini yemişim, bakar mıyım diğersına. Tek sikicim sensin!” dedim. Tek hamlede içime girdi. Hırslanmıştı sanki. Hızla gidip geliyordu. Bir yandan da, “Bu ama benimkinden diğer sik girmeyecek orospu, duydun mu beni fahişe? Başkası sikerse onu da sikerim, bu am yalnızca benim!” diyordu. “Bu am senin yarağını yemiş, diğersını ister mi hiç? Sen ne vakit istersen bu am senindir. İstediğin kadar sik beni. Sikine doyur!” diyordum ben de soluk soluke.

Bu sefer boşalması bir hayli uzun sürmüştü. Bacaklarım beline dolanmış durumda kaldık yatakta. İkimiz de tükenmiştik. Yana kayacağı vakit bacaklarımı daha sıkı doladım, onunla sonuçlanmış hissediyor idim kendimi. “Vay orospu vay! Demek amacıyladen çıkmamı istemiyorsun?” dedi gülerek. “Napayım, sende bu sik varken ben senden nasıl ayrı kalayım? Amım seni istiyor. Böyle uyuyalım!” dedim. Sabaha kadar içimden çıkmadı. İlk ben uyandım. Onu uyandırmadan yan döndüm. Üstündeki örtüyü çekip, sikine daha yakından baktım. Hep o yalamıştı beni. Ben yalamamıştım. Bir tek Emre’nin sikini yalamıştım, zira onunla sikişmiyorduk. Beni kadın yapan Levent’i
ödüllendirmeliyim diye düşündüm ve yarağını ağzıma aldım. İştahla yalıyor, alabildiğim kadar ağzıma alıyordum. Levent derhal uyanmıştı, “Vay orospu, azgın şıllık. Bitirdin beni, harikasın!” diyordu. Yarağı çok geçmeden dimdik olmuştu. Sonra da beni altına aldı ve yarağını tek hamlede içime soktu. “Dölleyeceğim seni orospu, amacıylae akıtacağım. Bitirdin beni. Amcığının delisi oldum!” diyerek daha da sert sikiyordu beni.

Dünden beri tahriş olan amım acıyordu, ama umrumda değildi, beğeni daha fazlaydı. “Dölle beni. Daha sert sik. Sikicim. Erkeğim. Aşkım!” diye inliyordum. İnlemelerimizi duymayan kalmamıştı kesin, ama umursamıyorduk. Daha sonra beni domalttı ve arkama geçti. Götümü sikecek diye korkup itiraz edecektim ki, “Korkma aşkım, bu seferlik götünü sikmeyeceğim, ama götün de benim, kimselere vermem!” dedi ve domalmış durumumle amımdan sikmeye başladı. Sonuna kadar köklüyordu. İnanılmaz beğeni alıyordum. Bir vakit daha bu pozisyonda devam ettik. Sonra kendisi yatağa uzanıp, beni de kucağına çekti, “Şimdi biraz da sen sür beni, denetim sende!” dedi. Heyecanlanmıştım. Sikinde kalkıp oturmaya başladım. Sonuna kadar içime alıyor, süratle inip kalkıyordum. İkimiz de aynı anda boşaldık ve üzerine yığılıp kaldım.

Emre geldiği vakit ondan ayrıldım. Artık Levent’le her fırsat bulduğumuz an sikişiyoruz. Arada sırada ben okulu asıyorum ve tüm gün yataktan çıkmıyoruz. Sikinin müptelası oldum ve o da amımın delisi!